Cautare

2042 de rezultate pentru "sectii votare speciale" (4.48 secunde)
Astfel, potrivit lui Dobra, peste doi ani, cand se vor organiza noi alegeri locale se vor amenaja mai putine sectii de votare.
Procesul electoral se va desfasura de la ora 7.00 pana la 21.00, in 77 de sectii de votare.
Dupa numararea voturilor din cele 79 de sectii de votare, Florin Tataru a intrunit 42,67% dintre optiuni (9433 de voturi) fiind urmat de Mariana Popa (PDL) cu 35,48% dintre optiuni (7845 de voturi).
La randul sau, secretarul de stat Petre Toba a declarat ca vor fi peste 18.000 de sectii de votare, pentru protectia carora vor fi mobilizate 32.000 de cadre ale MAI.
Potrivit centralizarii datelor din 145 de sectii de votare din totalul de 519, la consilieri judeteni USL conduce cu 55,05%, urmat de PDL cu 26,03% si UNPR cu 7,46%.
Pana la urma, OUG 41 are si alte articole care modifica sau completeaza legea referendumului, legate de organizarea referendumului, de sectii de votare.
Au vazut ca pot avea sanse la cei care l-au pus pe Basescu inapoi in functie mizand pe falsa informatie ca la referendum e frauda de milioane de voturi .Sigur, intre timp, din milioanele alea am ramas cu cinci presedinti de sectii de votare acuzati si cu suspiciunea unei fraude de 500 de voturi, dar ce mai conteaza daca prin manevra asta scopul a fost atins?
"Ceea ce va pot spune eu in premiera este ca am auzit ca vor fi prezenti in sectii de votare procurori sub acoperire, deci oameni care sa poata realiza flagrant in direct.
Mi-amintesc cum, in 2004, tot astfel urlau (pe atunci in alianta DA) ca e frauda la Gara de Nord, unde au votat cam cat in vreo 5-6 sectii de votare obisnuite si unde, ce sa vezi, voturile pentru DA erau pe la 90%.
Si dupa viziunea dansului (ce tupeu cu cateva zeci de dosare) ar ramane in partid dansul si cativa tineri care nu au fost in stare sa atraga tineretul langa partid (acestia votand masiv impotriva), nu au fost in stare sa contrapondereze mesajele celorlalti pe Facebook (desi sunt mari softisti) si nu au fost in stare sa inteleaga ca trebuiau facute sectii suficiente de votare in Diaspora pentru a nu crea o tema in tara.
Daca tot e declansat tambalaul - cu sectii de votare, buletine de vot, peste 70 milioane euro cheltuiti aiurea, atunci, ca sa nu facem doua drumuri, sa votam si pentru demiterea actualului presedinte.
Promit ca in numarul de duminica spre luni voi dezvalui ipoteza mea, bazata pe ce i s-a intimplat lui Victor Pont dupa primul tur de scrutin al prezidentialelor din 2014, cind ofiterii acoperiti din anturaj l-au sfatuit sa nu cedeze in chestiunea deschiderii de noi sectii de votare in strainatate, desi neghiob sa fi fost si tot ai fi sesizat Scenariul Diversionist.
18.226.995 de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la cele 18.532 de sectii de votare sa isi exprime optiunile.
Pentru desemnarea conducerii colective se vor organiza alegeri locale, cu sectii de votare, organizate astfel incat sa cuprinda intre 500 si 2.000 de electori.
18.226.995 de cetateni cu drept de vot sunt asteptati la cele 18.532 de sectii de votare sa isi exprime optiunile.
Sunt cateva zeci de caini in acest perimetru, delimitat intr-un capat de Institutul pentru Ocrotirea Mamei si Copilului Alfred Rusescu (fost Emilia Irza) si in celalalt capat de o cantina studenteasca si o scoala generala cu cateva sute de elevi (in localul scolii sunt organizate cateva sectii de votare cu prilejul alegerilor, dl Ontanu o stie cu siguranta, ca-i la al treilea mandat).
pompierii vor fi prezenti sa calmeze spiritele incinse, protectia civila completeaza comandamentul de dezastre adunat mot, jandarmii si politistii fac culoar de ordine pentru cei care vor sa-si exprime liber votul, dand navala la sectii.
pompierii vor fi prezenti sa calmeze spiritele incinse, protectia civila completeaza comandamentul de dezastre adunat mot, jandarmii si politistii fac culoar de ordine pentru cei care vor sa-si exprime liber votul, dand navala la sectii.
Oamenii aia carora le-a luat apa casele sigur vor vota cu Alianta, asta in cazul in care vor mai fi locuri pe un deal pe undeva unde sa se faca sectii de votare.
Acum, presedintele tipa ca din gura de sarpe ca premierul Tariceanu obliga natia sa suporte cheltuieli aberante organizand sectii de votare separate pentru euroalegeri si referendum.
google-analytics.com